banier_werkwijze.jpgLeuk dat je keuze is gevallen op een kaartje van Beertje Boef!

Hoe gaat het bestellen in zijn werk?
Klik op het kaartje en doorloop de stappen. Plaats de bestelling en kies een betaalmethode. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling per mail en binnen 5 werkdagen ontvang je een digitale proef in je mailbox. De digitale proef is in pdf-formaat en kun je openen in het programma Acrobat Reader. Heb je op deze proef nog wijzigingen? Stuur deze dan per mail naar Beertje Boef.

En dan is het zo ver, de kaart kan in productie!
Direct na de geboorte geef je aan Beertje Boef naam, datum, tijd en gewicht door. Dit ALLEEN per mail om schrijffouten te voorkomen! Stuur eventueel nog even een sms om aan te geven dat je gemaild hebt dan zorgt Beertje Boef snel voor een laatste digitale proef met de definieve tekst. Controleer deze goed, het is de laatste mogelijkheid om fouten uit te sluiten, een typfoutje is snel gemaakt!

Aangeleverd op maandag t/m vrijdag voor 10.00 uur
Heb je de gegevens aangeleverd en deproef gecontroleerd en goedgekeurd voor 10:00 uur? Dan kan het bestand naar de drukker. De kaartjes worden nog dezelfde dag gedrukt en verzonden met PostNL. Meestal worden ze de volgende werkdag al bezorgd! Verzendingen die op vrijdag verstuurd zijn, komen vaak op zaterdag aan, maar omdat dit geen officiële werkdag is, kan het zijn dat de kaartjes pas op maandag afgeleverd worden.

Bovenstaande planning en levering van drukwerk is onder voorbehoud en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. In geval van feestdagen en vakantieperiode kan het zijn dat het langer duurt.

Aangeleverd op maandag t/m vrijdag na 10.00 uur
Als je na 10.00 uur de gegevens mailt, worden de kaartjes de volgende werkdag gedrukt. Je ontvangt de proef ruim op tijd om akkoord te kunnen geven.

Aangeleverd in het weekend
In het weekend liggen de drukpersen stil. Is je baby geboren op vrijdag na 10.00 uur, zaterdag of zondag? Dan lever je de gegevens z.s.m. aan om de proef voor maandagochtend 10.00 uur akkoord te kunnen geven. De kaartjes worden dan (meestal) dinsdag thuisbezorgd.

Spoed
Is jullie kindje eerder geboren of ben je nog niet aan het uitzoeken van een kaartje toegekomen? Geen paniek ;-) Plaats een bestelling, stuur een mailtje met als onderwerp ‘SPOED’ en ik zal proberen alles zo snel mogelijk in orde te maken!

Annuleren
Annuleren kan altijd, maar is niet kosteloos. De annuleringskosten zijn afhankelijk van de verrichte werkzaamheden en eventueel gemaakte ontwerp- en drukkosten.

Modelkaart aanvragen
Wil je graag eerst een modelkaart zien? Dat kan! Geef via het contactformulier je voorkeur en adres door.

© 2014 - 2019 Beertje Boef | eigenwijze geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel