Algemene Voorwaarden

Aanbod
De weergegeven kleuren van de digitale ontwerpen kunnen afwijken van het uiteindelijke drukwerk. Dit omdat elke monitor verschillende instellingen kent. Zelfs de voorgedrukte proefdruk kan nog ietwat afwijken van het uiteindelijke drukwerk.

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen. Zowel Beertje Boef als de klant erkennen elektronische communicatie en zullen de geldigheid of het juridisch effect daarvan niet ontzeggen vanwege het enkele feit dat de communicatie elektronisch is.

Annulering
Een kaartje uit de collectie: vanaf het moment dat je een digitale proef van de gepersonaliseerde kaart hebt ontvangen, en je beslist om de bestelling te annuleren zal er €50,- euro in rekening gebracht worden. Een kaartje op maat: vanaf het moment dat je een digitale/online proef van de gepersonaliseerde kaart hebt ontvangen, en je beslist om de bestelling te annuleren zal er € 250,- euro in rekening gebracht worden.

Als er eenmaal gedrukt is, kan de bestelling niet geannuleerd worden, geen terugbetaling meer worden gevraagd en moet het volledige factuurbedrag voldaan worden.

Auteursrecht/Copyright
Ontwerp en concept zijn en blijven eigendom van ontwerper Nicole van Dooren van www.beertjeboef.nl Het geleverde ontwerp mag dan ook NIET zonder toestemming van Beertje Boef aangepast, gedrukt of gereproduceerd worden. Bij overtredingen worden gerechtelijke stappen ondernomen. Hierdoor is het ook niet mogelijk een kaartje te bestellen zonder de vermelding Beertje Boef.

Aansprakelijkheid
Beertje Boef probeert ten alle tijden de bestellingen met grote zorg uit te voeren. De totale aansprakelijkheid zal nooit meer bedragen dan de prijs die door de klant werd betaald voor de diensten of producten die aanleiding gaven tot het schadegeval.

Bestellen
Een bestelling kunnen je plaatsen door een bestel/betaal procedure te doorlopen. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de bestelling en betaling. Na het voldoen van de betaling zullen de uiteindelijke kaarten op het juiste en gewenste moment worden gedrukt.

Betaalwijze
Alle genoemde prijzen op mijn website zijn consumentenprijzen in Euro’s en zijn inclusief BTW. De betaalwijze is via MultiSafepay waarbij gebruik kan worden gemaakt van iDEAL, Visa, Master Card, Bankoverboeking (NL en BE), Mister Cash of diverse buitenlandse betaalmethoden. Uiteraard worden uw MultiSafepay-transacties uitgevoerd volgens strikte veiligheidseisen.

Betaling
Volgens de Europese regelgeving is een koop, gesloten via elektronische weg [lees: internet], een rechtsgeldige koopovereenkomst, waarop een betaling dient te volgen. Bij uitblijven van betaling zullen de kaarten niet gedrukt worden en zullen de gemaakte kosten in rekening worden gebracht. Na een termijn van 21 dagen, wordt de koper schriftelijk gemaand, waarbij 10,- aan administratiekosten in rekening wordt gebracht en is de verkoper gehouden de koopsom vermeerderd met deze administratie-kosten via gerechtelijke weg te incasseren, waarbij tevens de kosten daarvan aan de koper in rekening worden gebracht.

Kleuren
De kleuren van de online proef kunnen op elk computerscherm anders zijn en kunnen verschillen van het uiteindelijke kleur op papier. Dit kan liggen aan de instellingen van het beeldscherm, de drukpers, papiersoort etc.

Klachten
Gezien de aard van het product, moeten eventuele opmerkingen of klachten over het drukwerk binnen de 24 uur na ontvangst van het pakket EN vóór elk gebruik, gemeld worden via email of sms aan Beertje Boef.

Privacy
De verstrekte persoonlijke gegevens voor kaartopmaak, betaling en bezorging zijn strikt vertrouwelijk en stellen Beertje Boef in staat de betaling te regelen en de artikelen te bezorgen. De ter beschikking gestelde gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld. Voor modelkaarten worden alleen fictieve adressen en achternamen gebruikt. Op de website van Beertje Boef worden alleen gegevens van kindje en namen ouders genoemd. Adresgegevens zijn fictief.

Rechtspositie
Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Beertje Boef is het Nederlands recht van toepassing, waarbij geschillen zullen worden voorgelegd aan een bevoegde Nederlandse rechter.


Copyright © Beertje Boef 2014(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2019 Beertje Boef | eigenwijze geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel