Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Jacobien en Matthijs
  Hi Nicole,
  Heel erg bedankt voor de prachtige geboortekaartjes en de snelle en goede service. We zijn heel erg tevreden!
  Groetjes Jacobien
 • Geplaatst door Santiago - Peek
  Ik weet niet meer via welke site ik op de site van beertjeboef terecht kwam, maar ik wist wel meteen dat ik hier een geboortekaartje wilde bestellen. Zulke mooie kaartjes, en net dat unieke stukje dat de meeste kaartjes van andere van die grote standaard sites missen. Ik heb ook echt veel heel positieve reacties gehad op ons kaartje. De service van Nicole was tevens uitstekend, en hoe attent dat ze ook nog een persoonlijk kaartje stuurde na de geboorte. Van harte aanbevolen!
 • Geplaatst door De Ruijter
  Hoi Nicole,

  ook wij hebben héél veel leuke reacties gehad op het geboortekaartje van onze zoon!
  Het zijn echt mooie en unieke kaarten en de snelle levering was ook top.
  Groeten van familie De Ruijter
 • Geplaatst door Angelique van Pelt
  Hoi Nicole,

  Langs deze weg willen we je nogmaals bedanken voor je prachtige kaartje en service m.b.t. de geboorte van onze dochter Eva! Wat hebben we veel positieve reacties gehad! We genieten nog dagelijks van dit mooie kunstwerkje. Daarnaast hebben we het fijne contact en jouw persoonlijke benadering in dit traject als bijzonder prettig ervaren! Kortom; ontzettend bedankt!

  Groetjes,
  Familie Van Pelt
 • Geplaatst door Fam. van Daele-van Iwaarden
  Via via zijn we terecht gekomen bij Beertje boef, het zijn prachtige en originele kaarten van goede kwaliteit. Het contact met Nicole verliep perfect en onze vele wensen zijn uitgevoerd. Nicole denkt mee en dit is erg fijn. Bedankt voor alle hulp!
 • Geplaatst door Frederique
  Hoi Nicole,

  Heel erg bedankt voor het prachtige kaartje dat je voor ons op maat gemaakt hebt. De kaart is nog mooier geworden dan ik had gehoopt en we hebben er ontzettend veel leuke reacties op gekregen.
  De vergroting hangt binnenkort in de babykamer!

  Liefs Frederique
 • Geplaatst door Nienke en Martijn
  Dag Nicole,
  Nogmaals dank voor de prachtige kaart van onze zoon Marius en de snelle service!
  We hebben ontzettend veel positieve reacties ontvangen op de kaart, zo leuk!
  Zelf vinden wij hem uiteraard ook prachtig, een goede keuze. We zijn blij dat we bij Beertje Boef terecht zijn gekomen!

  Liefs, Nienke, Martijn, Lola & Marius
 • Geplaatst door Barbara
  Lieve Nicole,
  Heel erg bedankt voor het prachtige geboortekaartje van onze dochter Lisa! Wij zijn er heel erg van onder de indruk hoe mooi deze is geworden. Ook krijgen wij van heel erg veel mensen (écht heel veel) een berichtje om te laten weten hoe mooi zij het kaartje vinden!!
  Nogmaals heel erg bedankt voor je fijne medewerking en extra tijd die je hebt genomen voor ons kaartje!
  De vergroting zal op de kinderkamer komen te hangen

  Veel liefs Barbara,Tom en Lisa
 • Geplaatst door Cindy Hartlief
  Een prachtige kaart met onze wens: ijsbeertjes! Nicole, wat zijn we blij dat we jou gevonden hebben! Hele fijne communicatie, supersnel gewerkt en een fantastisch eindresultaat. Als er een ijsbeertje nr 2 op komst is weten we je te vinden!

  Nogmaals bedankt!

  Jasper, Cindy & Romeo
 • Geplaatst door Marjolein Martens
  Hoi Nicole,

  Het kiezen was nog best moeilijk met zoveel prachtige kaartjes, je bent echt een geweldige kunstenares! Uiteindelijk voor 'In Holland staat een huis' gekozen en wat is ie prachtig! We hebben veel enthousiaste reacties gehad en hij komt hier in een lijstje te hangen. Dank ook voor je snelle handelen!

  Liefs van Danny, Marjolein, Vince en Noël
 • Geplaatst door Tim & Brit
  Nicole ontwierp voor ons een op maat gemaakt geboortekaartje. De reacties die wij ontvingen nadat we 'm verstuurd hadden zeggen genoeg: 'mooiste kaartje ooit' stond vaak op de felicitatiekaarten die we ontvingen. Ik raad Beetje Boef iedereen aan. Origineel, prachtige illustraties, prachtig om later in te lijsten. Of je nu kiest voor een maatwerkkaart of eentje uit de bestaande collectie, bij een geboorte hoort een beertje Boef
 • Geplaatst door Rosanne
  Voor onze eerste een prachtig drakenkaartje. Hij was in het echt nog veel mooier! En daarom voor de tweede natuurlijk teruggekomen. Heel erg bedankt voor de service en de mooie kaartje!
 • Geplaatst door Ingrid de Wilde
  Geboortekaartjes van Nicole zijn top!
  2x een maatwerkkaartje laten maken voor de geboorte van onze 2e en 3e spruit, jammer genoeg kenden we Nicole nog niet bij de 1e. Ze is uiterst professioneel, maakt super gave ontwerpen en de gedrukte kaartjes zijn van ontzettend goede kwaliteit. Het contact verloopt prettig en soepel. Jammer dat er geen 4e komt ;-)
© 2014 - 2019 Beertje Boef | eigenwijze geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel